Gå til hovedindhold

Busholdeplads

Busholdepladsen skal moderniseres, så den bliver tryggere og pænere. Desuden skal busholdepladsen flyttes, så den kommer til at ligge centralt i Strandby Høje.

Indhold

  Man begynder at kunne se, hvordan busholdepladsen bliver indrettet. Billedet er fra maj 2022.

  Busholdepladsen bliver indrettet, så busserne står opstillet side om side på en let overskuelig måde. Ventende passagerer får mulighed for at sidde under læskærme. Derudover bliver der plantet grønne bede og store træer, så pladsen bliver indrammet af grønt.

  Under brodækket på busterminalen bliver der plads til taxa, flexbus, kys & kør-plads, handicapparkering med videre. Der bliver også arbejdet med belysningen, så området fremstår trygt og imødekommende på alle tider af døgnet.

  Cyklister bliver konsekvent ledt udenom busholdepladsen, og der bliver opstillet cykelstativer til cyklister, der skal med bussen.

  Fodgængere bliver ledt ad særlige fodgængerarealer, så de er synlige for den kørende trafik. Desuden bliver fodgængerarealerne indrettet med ledelinjer og opmærksomhedsfelter så syns- og bevægelsesbesværede kan færdes.

  Læs også

  Midlertidig busholdeplads

  Den midlertidige busholdeplads er flyttet til parkeringspladsen mellem Waves og McDonalds. Her vil den være, indtil arbejdet med at modernisere den kommende busholdeplads i Hundige Strandby er færdigt.

  Sidst opdateret: 10. maj 2022

  Kontakt

  Hvis der mangler information på siden, så skriv til hundigestrandby@greve.dk