Gå til hovedindhold

Busholdepladsen ved Hundige Station flytter midlertidigt

Fra den 1. oktober 2021 flytter busholdepladsen ved Hundige Station til en midlertidig busholdeplads på den store parkeringsplads mellem WAVES og McDonalds.

  • Læs op

Busholdepladsen ved Hundige Station flyttes midlertidigt til P-plads ved WAVES og McDonalds fra den 1. oktober 2021 til marts 2022.

Pendlere, trafikanter og borgere, der plejer at tage bussen fra Hundige station, skal fra den 1. oktober benytte den midlertidige busholdeplads på parkeringspladsen mellem WAVES og McDonalds.

Busholdepladsen skal nemlig moderniseres, så den bliver tryggere og pænere. Desuden skal den flyttes lidt, så den kommer til at ligge centralt i det nye boligkvarter Strandby Høje. Arbejdet forventes at vare fem måneder, og hvis alt går vel ifølge planen, er den ny busholdeplads færdig ultimo februar 2022.

Byggeriet af den nye bydel Hundige Strandby ved Hundige Station er allerede i fuld gang, og det betyder, at pendlerparkeringen nu er flyttet fra busholdepladsen til tagparkeringen på WAVES.

Greve Kommune, Movia og DSB sørger for skilte i området, og desuden er der løbende information om byggearbejdet på: hundigestrandby.dk.

Sidst opdateret: 12. januar 2023

Kontakt

Hvis der mangler information på siden, så skriv til hundigestrandby@greve.dk