Gå til hovedindhold

Fire nye veje skal navngives i Strandby Huse og Strandby Høje

Hvad skal fire nye veje i vores nye kvarter i Hundige Øst hedde?

  • Læs op

OPDATER DETTE: Vi vil gerne have borgernes inspiration til vejnavnene i Strandby Høje og Strandby Huse tæt ved Hundige station. Er I friske på at finde på et, to, tre eller fire gode vejnavne?  

Som inspiration kan vi fortælle, at Strandby Have bygges i et område, hvor børnehaven Solsikken har ligget siden 1966. Jorden ligger mellem Gersagergården og Østergårds jorder. Den ene del af marken har heddet Vestermarken og den anden del Strandmarken – måske kan I bruge det som inspiration til de nye vejnavne?  

For Strandby Høje kan bebyggelsens vejnavn tage afsæt i stationen, busholdepladsen, Portalen, som ligger lige ved siden af. Fx kunne vejnavnene Vi glæder os til at få jeres bud på vejnavne. Vi skal have jeres forslag i kommentarsporet her i tråden på dette opslag senest på mandag den 25. oktober kl. 12.00. 

Her er en accordion

Accordions er en fantastisk effektiv måde at samle sider. Det er også en god måde at gøre en lang side kortere (og mere overskuelig). Så brug dem flittigt! 

En accordion skal altid have en overskrift. Det er overskriften, som står øverst i den - over al indholdet i den.

Brug H3 til mellemoverskrifter

Hvis du har længere tekst stående i en accordion, så brug gerne en mellemoverskrift. Men modsat mellemoverskrifter i en almindelig tekstboks, så skal du i accordions bruge formateringen H3, når du har en mellemoverskrift.

Du må gerne bruge flere accordions på en side. Men brug gerne et tekstfelt eller billede mellem accordions.

Du kan også bruge farver i accordions, men hold dig til hvid (standard), grå eller lys blå. 

Faktaboks

Her er en faktaboks. Den kan bruges til at fremgæve relevante informationer. Evt. med en baggrundsfarve.

HUSK AT UDSKIFTE ELEMENTERNE PÅ DENNE SIDE. OG SLET DEM, DU IKKE BRUGER!!!

Sidelinks

Sidelinks

​​​​​​​Her linkes til relaterede artikler fra greve.dk (eller andre Kommuneplatform-sites). Hvis du vil linke til en ekstern side (som ikke ligger i Kommuneplatformen), skal det gøres via fanebladet "Artikel aktiver" og punktet "Artikellinks". Husk, at du altid kan lave links i almindelig tekst!

Sidst opdateret: 4. december 2023

Dokumenter

Kontakt