Gå til hovedindhold

Busholdeplads indviet med balloner og borgmestertale

Den nye busholdeplads ved Hundige Station blev indviet tirsdag d. 23. august med balloner, grillpølser og tale af borgmesteren.

Hovedindgang til Greve Rådhus med buske og træer i forgrunden
 • Læs op

Indhold

  Hundiges nye busholdeplads blev indviet og taget i brug på en varm og solrig sommerdag med flag, balloner og pølser på grillen.

  Greves borgmester, Pernille Beckmann, holdt tale til alle de fremmødte. I talen understregede borgmesteren den store udvikling, der er sket i området, siden de første busser begyndte at køre til Hundige i 1923. Samtidig understregede hun ambitionerne for området omkring stationen og vigtigheden af, at det er et trygt sted at færdes.

  Takker for tålmodigheden

  I den tid hvor byggeriet har stået på, har det i perioder krævet en del tilvænning - for eksempel når pendlerparkeringen blev flyttet eller asfalten brækket op. Borgmesteren takkede i sin tale alle områdets beboere for forståelsen og for at håndtere udfordringerne på fornemmeste vis.

  Nu hvor busholdepladsen er i drift, mangler den sidste finish at komme på plads - blandt andet i form af buske og træer. Det vil ske, når arbejdet med de store maskiner er overstået.

  Læs mere om den nye busholdeplads her

  Sidst opdateret: 20. januar 2023